top of page

Nieuwe collectie, nieuwe website, eerste blog

Trots presenteren wij onze nieuwe collectie op deze nieuwe website! Na het succes van onze classic Friese vlagshirt; "After Britain and the USA the next flagshirt is Frisian" presenteren wij het Rebel Frisian flagshirt. "Rebel with a cause" Ook deze shirts zijn van GOTS gecertificeerd katoen en hebben het Max Havelaar keurmerk. Dit betekent dat er geen pesticiden zijn gebruikt bij het verbouwen van het katoen en dat de boeren een eerlijk loon ontvangen. De shirts zijn gemaakt in een SA8000 gecertificeerde fairtrade fabriek in India. Dit is ook een standaard voor goede arbeidsomstandigheden. De 'Cause' is een schone modeindustrie.

Dit is ons eerste blog post. We zijn van plan te bloggen over de mensen die op welke wijze dan ook betrokken zijn bij 'the making of' de fairtrade T-shirts van Friesblond. Zo willen we een kijkje achter de schermen geven.

Deze website is voor een groot deel in het Engels. Wij denken dat de meeste mensen Engels kunnen lezen. Het liefst hadden we daarnaast de site in het Fries en Nederlands uiteraard, dat komt hopelijk later.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page